เนื้อเพลง

Lyricฟังเพลง อ้ายอยู่ในสถานะได๋ – คู่แฝดโอเอ (ฟังเพลงอ้ายอยู่ในสถานะได๋) | Lyrics เผยแพร่ใหม่

คุณกำลังค้นหาหัวข้อเนื้อเพลงฟังเพลง อ้ายอยู่ในสถานะได๋ – คู่แฝดโอเอ (ฟังเพลงอ้ายอยู่ในสถานะได๋) ที่ถูกต้องหรือไม่ หากเป็นเช่นนั้นโปรดดูเนื้อเพลงของเพลงนี้ในขณะนี้.

Lyricฟังเพลง อ้ายอยู่ในสถานะได๋ – คู่แฝดโอเอ (ฟังเพลงอ้ายอยู่ในสถานะได๋) | เนื้อเพลง ล่าสุด.

เนื้อเพลง อ้ายอยู่ในสถานะได๋ คู่แฝดโอเอ

—————————————————————————————-

(O) (เกริ่น)ละอ้ายเป็นแฟน เป็นหมู่หรือคู่ซ้อม หรือหม่องพักรักษาใจ บอกได้บ่น้อนาง สถานะหยังในใจเจ้า ละยามถึกเขาทำร้ายจังเห็นชาย นั้นมีค่า พอหายดีเจ้าหนีป๋าไปหาผู้ใหม่ส่ำ โ้อยยาม ช้ำ จั่งอ่วยมา โอ้ยเด้น้อ… โอ…นั่นละน่า

(A) เป็นเพื่อนเป็นแฟนหรือเป็นคู่ซ้อม หรือเป็นร้านซ่อมจอดพักรักษาใจนาง ถ้าหากเป็นแฟนคือจังละบ่แคร์กันบ้าง บ่แมนศาลาริมทางไผอยากนั่งกะได้เด้อใจ

(O) คุยสายกะบ่แคร์ใจกันบ้าง เห็นคนอยู่ข้างเจ็บบ่เป็นหรือไง อ้ายบ่แมนตอพอสิทนแดดฝนหนาวได้ อ้ายมีหัวใจเว้าง่าย ๆ อ้ายเจ็บเป็นเด้อ …

(A) (ลำ) ยามเธอเศร้าถึกเขาหนีป๋าจังคิดฮอดพี่ พอหายดีเจ้าหนีจากอ้ายสายบ่ว่างพี่โทร อ้ายอยากฮู้ว่าน้องคิดแนวได๋ ในใจเธอพี่เป็นแฟนหรือเพื่อน หรือเป็นเพียงโชว์รูมร้านซ่อมยามน้องหมองหม่น อ้ายสับสนละสถานะอ้าย ว่าสิทธิ์อ้ายได้ส่ำได๋

(O) ถ้าเป็นแค่เพื่อนจะได้เตือนหัวใจเจ้าของ ถ้าเป็นคู่ซ้อมสิบ่ต้องละไปคิดหยังหลาย

(A) ถ้าเป็นร้านซ่อมสิบอกเจ้าของว่าต้องทำใจ ถ้าให้เป็นเจ้าของใจก็หยุดทำร้ายใจกันได้บ่

(O) (ลำ) ส่อย ๆ ไขข้อปัญหาคาใจให้ฮู้ได้บ่ คือหยังน้อสถานะอ้ายในใจเจ้าแค่หยัง เห็นอ้ายนั้นเป็นหมู่หรือแฟน หรือตำแหน่งละผู้ชายคลายเหงาชั่วคราวใจน้อง หรือเจ้ามองเพียงอ้ายเป็นหม่องพักใจยามเจ้าหมองหม่น จั่งบ่สนละบ่แคร์ว่าอ้าย สิซ้ำดอกส่ำได๋ ตอนเสียใจละกะมาหาพี่ พอ..หายดีละไปหาคนใหม่ อยู่ในสถานะได๋ ในใจ… อ้าย …. ละน่า…

—————————————————————————————-

รูปภาพธีมเนื้อเพลงฟังเพลง อ้ายอยู่ในสถานะได๋ – คู่แฝดโอเอ (ฟังเพลงอ้ายอยู่ในสถานะได๋)จัดทำโดย Thejazzking.com.

ฟังเพลง อ้ายอยู่ในสถานะได๋ - คู่แฝดโอเอ (ฟังเพลงอ้ายอยู่ในสถานะได๋)
Lyricsฟังเพลง อ้ายอยู่ในสถานะได๋ – คู่แฝดโอเอ (ฟังเพลงอ้ายอยู่ในสถานะได๋)

นอกจากบทความในเนื้อเพลงฟังเพลง อ้ายอยู่ในสถานะได๋ – คู่แฝดโอเอ (ฟังเพลงอ้ายอยู่ในสถานะได๋) แล้วคุณยังสามารถดู Lyric อัปเดตวันนี้ที่นี่: ดูเนื้อเพลงร้องเพลงที่นี่.

เรา หวังว่าข้อมูลเกี่ยวกับฟังเพลง อ้ายอยู่ในสถานะได๋ – คู่แฝดโอเอ (ฟังเพลงอ้ายอยู่ในสถานะได๋)ที่เรานำเสนอจะ มีค่า สำหรับคุณ.

ดูว่าผู้คนกำลังมองหาอะไรเพิ่มเติมเกี่ยวกับหัวข้อนี้เนื้อเพลงฟังเพลง อ้ายอยู่ในสถานะได๋ – คู่แฝดโอเอ (ฟังเพลงอ้ายอยู่ในสถานะได๋).

#ฟงเพลง #อายอยในสถานะได #คแฝดโอเอ #ฟงเพลงอายอยในสถานะได.

Parisian Ernesto

สวัสดีทุกคนฉันชื่อ Parisian Ernest ฉันเป็นคนรักดนตรีดังนั้นฉันจึงสร้างเว็บไซต์นี้ด้วยความปรารถนาที่จะแบ่งปันเนื้อหาเกี่ยวกับเพลง ในเว็บไซต์นี้ฉันจะให้คุณมีเนื้อเพลงคอร์ดเพลงและข้อมูลอื่น ๆ เกี่ยวกับเพลงล่าสุด เราหวังว่าข้อมูลนี้จะมีคุณค่ามากสำหรับคุณ

Related Articles

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *

Back to top button